Wie zijn wij

De Koning Akoestiek

De Koning Akoestiek is een onderdeel van De Koning Hoorn b.v. en heeft zijn oorsprong in het jaar 1988. Destijds begonnen met een groffe spuitpleister met akoestische werking. Wij hebben bijgedragen aan de ontwikkelingen van akoestiek in Nederland door samples van leveranciers te verwerken en adviezen terug te koppelen vanuit het oogpunt van de klant alsmede vanuit de verwerkingsmethodiek. Hierdoor hebben wij al veel ervaring binnen een nog jonge en toch doorontwikkelde markt en kunnen wij met recht zeggen dat wij specialist zijn.

Ondertussen is De Koning Akoestiek b.v. een erkend applicateur van verschillende systemen en merken waardoor wij onafhankelijk van een systeem, de beste oplossing voor de klant kunnen bieden. Mede hierdoor hebben wij al een grote database opgebouwd aan referenties.

Bent u bezig met een nog op te starten project en wilt u weten of de akoestiek gebruiksconform is? Wilt u het leefklimaat van een bestaande ruimte verbeter? Neem dan telefonisch contact op met De Koning Akoestiek en maak een vrijblijvende afspraak. Wij zijn een onafhankelijk verwerker en kunnen op basis van de wensen een koppeling maken naar het beste product voor uw situatie.

Gratis leveren wij offertes en technische adviezen.

De Koning Hoorn b.v.

De Koning Hoorn b.v. is een derde generatie familiebedrijf uit Hoorn met een oorsprong in 1937. Opgericht voor het traditionele stukadoorswerk maar De Koning Stukadoorsbedrijf heeft zich altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen, methodes en systemen. Dit is één van de redenen van ons succes en heeft ervoor gezorgd dat wij ook de meest exclusieve en bijzondere materialen kunnen verwerken. Onder de stukadoors ontstonden specialisten voor: Gevelisolatie, Regulier Stucwerk, Akoestiek en Restauratie. Vaklieden die iedere dag binnen hun specifieke vakgebied werken en zichzelf mede door verschillende cursussen blijven ontwikkelen. Hierdoor ontstond De Koning Hoorn b.v. met de volgende bedrijfsonderdelen:

- De Koning Akoestiek
- De Koning Stukadoorsbedrijf
- De Koning Gevelisolatie

 

De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek