StoSilent

Perfecte akoestiek met het naadloze StoSilent

Met grote tevredenheid presenteert De Koning Akoestiek de akoestische systemen van Sto, genaamd StoSilent. Dit concept staat voor de optimalisatie van geluid en met het zeer aantrekkelijke ontwerp  is het toepasbaar in vele interieurs. Daarnaast dragen de producten van Sto het internationale keurmerk Natureplus®, een garantie voor gezondheid, milieuvriendelijkheid en functionaliteit.

De Koning Akoestiek is gecertificeerd verwerker van de StoSilent plafondsystemen. Dankzij de flexibiliteit van het materiaal hebben wij inmiddels een grote ervaring opgebouwd met het plaatsen in verschillende ruimtes, waaronder situaties met verschillende hoogten of grote bogen en rondingen. Voor een compleet naadloos effect is dit merk uitermate geschikt op plafonds en wanden tot 200 m² of 20 meter lengte. Het resultaat is een perfecte akoestische ruimte zonder compromis.

Gladde afwerking

Naast de zeer effectieve akoestische eigenschappen voldoet het systeem aan de hoogste ontwerp- en designeisen. Het systeem is niet alleen toepasbaar in het wit, dat onder verschillende lichtomstandigheden een glinstering aanmoedigt. Ook kan de eindlaag in een verscheidenheid aan pasteltinten geleverd worden.

StoSilent panel Gladde afwerking

Esthetisch verwerkte akoestiek

 

Overzicht van de StoSilent producten:

 

StoSilent Panel

De vlakke en strakke glasgranulaat platen van StoSilent Panel zijn uitermate geschikt voor ruimten waar een groot oppervlakte moet worden bestreken, zoals het geval is bij zwembaden, kantoorruimten en concertgebouwen. De naadloze afwerking tot 200m² is in elke kleur te implementeren. Zie de brochure.

Stosilent panel

StoSilent Panel in concert gebouw.

StoSilent A-Tec

Met de StoSilent A-Tec platen heeft het merk een uitermate sterk en toepasbaar akoestisch systeem gemaakt dat opvalt door het gladde oppervlakte en de classificering bouwstoffenklasse A2 voor niet-brandbare systemen. Naast dat StoSilent A-Tec naadloos toepasbaar is, is het systeem in bijna elke denkbare kleur te leveren (meer dan 460 kleuren beschikbaar). Zie de brochure.

Stosilent A-Tec

StoSilent A-Tec plafond.

StoSilent Top

Voor implementatie van een akoestisch systeem in ruimten met een moderne look is de StoSilent Top zonder twijfel het juiste product, dankzij de gladde afwerkingsmogelijkheden van de panelen. Eenvoud en het strakke design maakt van de StoSilent Top  een gewild product. Zie de brochure.

Stosilent Top

Hermitage Amsterdam, StoSilent Top plafond.

StoSilent Cool

Het unieke klimaatsysteem StoSilent Cool voor zowel plafonds als wanden zorgt voor een warmteregeling door middel van straling in plaats van luchtcirculatie. Dit maakt het mogelijk om in één ruimte verschillende temperaturen te behouden. Daarnaast is het StoSilent Cool systeem energiebesparend door maar de helft van de energie te gebruiken ten opzichte van traditionele systemen. Zie de brochure.

Stosilent Cool

StoSilent Cool plafond.

StoSilent Top Cool

Het systeem StoSilent Top Cool biedt een ongeëvenaarde afwerking voor een elegante en strakke ambiance. Daarnaast verzekerd het een lage luchtvochtigheid in de kamer en ook de expansie door thermische reacties is tot een minimum beperkt. Zie de brochure.

Stosilent Top Cool

StoSilent Top Cool, plafond.

Sto Silent Modular

Met de loshangende panelen biedt het StoSilent Modular een unieke esthetische uitstraling in de ruimte. De panelen hangen los van elkaar en wordt veelal gebruikt in onder andere kantoorruimtes. De mogelijkheden met StoSilent Modular wat betreft verlichting en beglazing zijn talrijk. Voor de vele esthetische mogelijkheden kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Zie de brochure.

 

Stosilent Modular

StoSilent Modular – Akoestische platen welke los hangend worden gemonteerd

Akoestische pleisters

Niet elke ruimte is geschikt om voorgebouwde systemen te implementeren in het plafond of de wanden. Hiervoor bieden wij met de pleistersystemen van Sto de perfecte oplossing om volledige akoestische afwerking te garanderen. Het pleister doet daarnaast ook dienst als anticondensatiepleister.

De verschillende pleistersystemen van Sto zijn allen bij ons beschikbaar en door ons te verwerken in de gewenste ruimte:

 

Contact met De Koning Akoestiek – Uw StoSilent verwerker

Bij De Koning Akoestiek bent u verzekerd van een perfecte afwerking van de plafondsystemen van StoSilent. Onze gecertificeerde en ervaren verwerkers komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken en u van een eerlijk en juist advies te voorzien. Bel 0229-214516 om een afspraak te maken of laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Zie ook: Akoestisch plafond laten plaatsen

De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek