De oplossing

Altijd de beste akoestische oplossing

Voor ieder akoestisch probleem is er een akoestische oplossing. Deze oplossingen zijn zeer uitlopend omdat iedere situatie weer op zichzelf staat. Het is dan prettig om te weten dat u te maken heeft met een onafhankelijke applicateur van akoestische systemen zodat u niet gebonden bent aan een leverancier en altijd de beste oplossing krijgt. Wij kijken niet hoe wij een product bij u kunnen toepassen, maar hoe wij het door u gewenste resultaat kunnen realiseren.

CapaCoustic akoestiek plafond akoestische oplossing

Belangrijke aspecten voor een ruimte die de oplossing beïnvloeden zijn bijvoorbeeld; de grote van de ruimte, de toonhoogte die de akoestiek moet absorberen, de vochtigheidsgraad (zwembaden en badkamers) en de temperatuur. Dit alleen bepaald voor ons echter nog niet de oplossing want naast het grootste akoestische resultaat spelen ook andere aspecten een grote rol, zoals welk uiterlijk is voor de klant wenselijk en welk budget is er voor handen.

Nu kunt u zelf veel tijd en moeite steken in het verschaffen van informatie en het lezen van allerlei artikelen en websites, maar u kunt ook contact opnemen met de specialist van De Koning Akoestiek om een afspraak te maken. Wij delen vrijblijvend onze kennis en besparen u op deze wijze een hoop tijd.

Zie ook: Akoestisch plafond laten plaatsen

De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek