Akoestisch plafond

De Koning Akoestiek staat al jaren vooraan met de nieuwste technieken op het gebied van akoestische plafondsystemen. Wij werken met de beste merken en materialen op de markt en dankzij onze jarenlange ervaring in het verwerken van akoestische plafondsystemen kunnen wij u voorzien van het juiste advies voor een resultaat dat perfect aansluit op uw wensen wat betreft geluidskwaliteit, klimaatregeling en design.

De keuze voor een akoestisch plafond

Een akoestisch plafond biedt vele voordelen ten opzichte van plafonds van een andere materiaal, zoals hout, beton of glas. Eén van de grootste aspecten van een akoestisch plafondsysteem is de hoge mate van geluidsabsorptie, waardoor de ruimte geheel galmvrij gemaakt kan worden. Dit bevordert niet alleen de kwaliteit van het geluid, zoals dat zeer belangrijk is in bijvoorbeeld een concertgebouw. Ook wordt er hierdoor een prettiger leefklimaat gecreëerd doordat de galm uitblijft.

Een akoestisch plafond biedt vele mogelijkheden wat betreft het design. Bij De Koning Akoestiek kunnen wij het plafond voorzien van vele opties, waaronder kleur, vorm en design. Onze specialisten hebben de ervaring op zak om u te helpen bij de juiste keuze voor iedere ruimte. Uw wensen gecombineerd met de mogelijkheden die daar het beste op aansluiten zorgen voor de ultieme ervaring. Laat u vrijblijvend informeren tijdens een afspraak met De Koning Akoestiek.

 

Erkend en gecertificeerd verwerker van akoestische plafonds

Door de jaren heen hebben wij goede relaties opgebouwd met verschillende producenten van akoestische plafonds. Hierdoor kunnen wij u een ruim assortiment plafondsystemen aanbieden zodat u verzekerd bent van de best mogelijke keuze. Wij werken samen met de volgende merken (klik de link voor meer informatie):

De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek
De Koning Akoestiek